Bok om Norra Stavsudda

Vi har nu hittat en skribent som kan hjälpa oss att förverkliga bokprojektet om Norra Stavsudda. Kicki Pallin som till vardags jobbar som både redaktör och författare och har ett brinnande intresse för historia. Hon hyr ett hus på Norra Stavsudda och hörde av sig när hon såg inlägget om boken då hon tycker om Norra Stavsudda och är intresserad av öns historia. 

Ett första steg i arbetet är att samla ihop existerande material. Kanske har ni några texter med historier från förr som vi kan ta del av som grund för arbetet. I nästa steg kommer Kicki göra intervjuer så tipsa gärna om vem vi bör prata med som kan berätta mer om livet på ön genom åren. Slutligen kommer vi återkomma och fråga om gamla fotografier som vi kan inkludera i boken inför tryck. 

Vår ambition är att ha en färdig bok klar till nästa sommar. 

Så steg 1 – snarast möjligt. Om ni har texter som kan hjälpa oss i arbetet så fotografera gärna av dem och maila till mig och Kicki på följande mailadresser: fredrikgren28@gmail.com samt kickips@gmail.com