VA-lördag den 31 oktober

Vi har nu 15 anmälda, varav en del är intresserade av att genom enskilda åtgärder få bättre vattenförsörjning, andra av att titta på gemensamma åtgärder, några av både-och. 
Vi håller på att planera hur dagen ska genomföras. Preliminärt blir det föredrag av Anders Nordström kl 13-14 om olika smarta åtgärder, och sedan diskussion och organisation av kluster kl 1430-16 med Mats Johansson, samt hur vi går vidare med överenskommelser, tillstånd och finansiering.
Sune Fogelström deltar liksom en handläggare från kommunen samt kanske ytterligare någon konsult från Ecoloop (förutom Mats). Vi hoppas därmed kunna ge er både kollektiva och individuella råd.
Anders kommer att ge detaljerad information och kontaktuppgifter till leverantörer av produkter och tjänster för rengöring, spolning, vattenbesparing och användning av regnvatten.
Ett mera detaljerat program kommer snart.
Sprid gärna denna information. Det går bra att ni är fler. Vi kommer att kunna genomföra det hela på ett Corona-säkert sätt och hoppas också på vackert väder (men det blir ”inomhus” på olika sätt).
Vänligen Christian (som inte kommer att delta eftersom jag opererar mitt högra knä den 28/10)